Η εταιρεία μας σε όλες τις κατασκευές της, χρησιμοποιεί αναγνωρισμένα υλικά, με τις απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές. Πιο συγκεκριμένα:

  1. Ξυλεία

Χρησιμοποιείται σύνθετη τρικολλητή ξυλεία πεύκη Αρκτικού κύκλου ειδικής επεξεργασίας (εγκάρσια στρώματα αντίθετης φοράς) καθώς & πριστή ξυλεία πεύκης επίσης Αρκτικού κύκλου, αναλόγως με τις κατασκευαστικές ανάγκες των προϊόντων μας. Η ξυλεία είναι είτε φυσική είτε εμποτισμένη.

  1. Επιφάνειες

α. ΠΛΑΚΑZ HPL

To HPL (πολυστρωματικό φύλλο υψηλής συμπίεσης), αποτελείται από στρώματα ινών κυτταρίνης, οι οποίες εμποτίζονται σε φαινολικές ρητίνες και συνδέονται μεταξύ τους κάτω από συνθήκες μεγάλης πίεσης και θερμοκρασίας.

β. ΠΛΑΚΑZ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Τα πλακάζ θαλάσσης είναι εμποτισμένα σε ειδικές κόλλες και ρινίσματα σιδήρου, με ανθεκτικό εξωτερικό φιλμ μεγάλης αντοχής ,είναι αντιολισθητικό και δοκιμασμένο σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

  1. Σχοινιά

Το σχοινί που χρησιμοποιούμε είναι διατομής Φ16 με 6 κλώνους κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο (ενισχυμένο με συρματόσχοινο), το οποίο είναι υλικό με μεγάλη αντοχή σε υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες. Επίσης, δεν είναι απορροφητικό σε νερά, έχει μεγάλη αντοχή σε διάτμηση και εφελκυσμό και πολύ μικρή ελαστικότητα

  1. Ελατήρια πιέσεως
  1. Ελαστική λάκα εξωτερικής χρήσεως με βάση το νερό
  1. Λάδια προστασίας με βάση το νερό